Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De Opslagsysteem van de batterijenergie
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0579-84202787
Contact opnemen

De Opslagsysteem van de batterijenergie

2023-11-08

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Opslagsysteem van de batterijenergie

Wat zijn de belangrijkste toepassingen van batterijopslag?

 

De batterijopslag kan op vele manieren worden gebruikt die verder gaan dan de eenvoudige noodopslag in het geval van een energie tekort of een black-out.De toepassingen verschillen afhankelijk van het feit of de opslagruimte voor een bedrijf of een huis wordt gebruikt.

 

Voorcommerciële en industriële gebruikers, zijn er verschillende toepassingen:

 

Peak shaving, of de mogelijkheid om de energievraag te beheren om een plotselinge snelle stijging van het verbruik te voorkomen

 

Verplaatsing van de lading, waarmee bedrijven hun energieverbruik van de ene periode naar de andere kunnen verschuiven door op de batterij te tikken wanneer energie duurder is

 

FlexibiliteitDe energieopslag maakt het dus veel gemakkelijker om deel te nemen aan een energie-efficiëntiebeheerproject.Demand Response-programmaen bespaart op energiekosten

 

Micro-netwerkenDe Commissie is van mening dat de in de richtlijn bedoelde maatregelen moeten worden toegepast op het gebied van de energievoorziening.

 

Integratie met hernieuwbare energiebronnen, aangezien batterijen een soepele encontinue elektriciteitsstroomBij gebrek aan beschikbaarheid van energie uit hernieuwbare energiebronnen

 

 

Residentiële gebruikersgebruik maken van toepassingen voor batterijopslag door:

 

Eigen consumptie, omdat woongebruikers overdag zonne-energie kunnen produceren en's nachts thuis hun apparaten kunnen draaien


Noodondersteuningin geval van een black-out

 

Vermist., of volledig loskoppelen van een elektrisch of energievoorziening

 

 

Wat zijn de voordelen van batterij-energieopslag?

 

De voordelen van batterijopslagsystemen zijn talrijk: ze maken hernieuwbare energie betrouwbaarder en dus levensvatbaarder.Dus batterijopslagsystemen zijn cruciaal om deze stroom te gladden om een continue stroomvoorziening van energie te bieden wanneer het nodig is.Bovendien kunnen ze iedere gebruiker beschermen tegen schommelingen in het net die de energievoorziening in gevaar kunnen brengen.Hier zijn enkele voordelen van batterijopslag:

 

Milieugewinsten
Het installeren van een batterijopslagsysteem in een huis of bedrijf dat op hernieuwbare energie wordt aangedreven, vermindert de vervuiling en draagt daarmee bij aan de energietransitie en de effecten van de opwarming van de aarde.

 

Lagere energiekosten

Het opslaan van goedkope energie en het verbruiken ervan tijdens piekperiodes wanneer de elektriciteitstarieven hoger zijn, stelt een gebruiker in staat het verbruik te verschuiven en hogere tarieven te vermijden, waardoor geld wordt bespaard.De besparingen worden vergroot wanneer ze worden gecombineerd met zonne-energieDat is gratis.

 

Minder afhankelijk van het elektriciteitsnet

Batterijopslagsystemen garanderen een continue energievoorziening, zelfs wanneer het energienet instabiel is als gevolg van piekvraag of extreme weersomstandigheden.

 

“Altijd aanwezig”

De zon is niet altijd aan. Een batterijopslagsysteem werkt 24 uur per dag en compenseert daarom eventuele schommelingen in de zonne-energievoorziening door overtollig vermogen in het systeem op te slaan.

 

Veerkracht

      Een batterijopslagsysteem zorgt voor noodhulp in geval van stroomstoring, waardoor de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.


Een batterijopslagsysteem zorgt voor noodhulp in geval van stroomstoring

de onderbreking, waardoor de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten wordt gewaarborgd.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het openluchtkabinet van de Energieopslag Leverancier. Copyright © 2023-2024 lfpess.com . Alle rechten voorbehoudena.